Budapest

Budapesten jelenleg nem mérik az autósok sebességét.

Oszlopdöntés miatt nem működnek a forgalmi jelzőlámpák a Könyves Kálmán körút és az 5-ös főút bevezető szakaszánál.

A Hungária körút és a Kerepesi út csomópontjában 2 gépkocsi ütközött egymásnak. Még tart a helyszínelés.

A fővárosban helyenként ködfoltok akadályozzák a haladást.

Vidéki utak

A személyautósoknak kifelé Sopronnál félórás, Hegyeshalomnál szintén félórás, Salgótarjánnál befelé 25 perces várakozásra kell számítaniuk A teherautósoknak kifelé is és befelé is egy órát kell várakozniuk Hegyeshalomnál, Sopronnál befelé kell félórát várakozni.

Az M1-es autópályán már csak Tatabányánál halad egy pályán a kétirányú forgalom. A herceghalmi csomópontban megszűnt a lezárás. Az M7-es autópályán a Balaton felé a Velencei tó térségében irányonként két szűkített sávon haladhatnak.

A 3-as főúton Kistarcsánál csomópontépítés miatt van forgalomterelés. A Határ úti Hév-átjárót lezárták, a Móra Ferenc utcai felé kell kerülni. Az 5-ös főúton Alsónémedinél csomópontot építenek, a félpályás lezárás napközben torlódásokat okoz. A 6-os főúton Adonynál csomópont épül: az 51-es km-nél útszűkületre készüljenek.

A 11-es főúton Tát és Esztergom között közműépítés miatt bontották fel a burkolatot. Egy sáv szabad, a forgalmat jelzőlámpa irányítja. Ha az időjárás megengedi, ma is aszfaltoznak a 85-ös főúton Csornán a 86-os főút új körforgalmi csomópontjában ahol a várható torlódás miatt a Volán járatok a mai napon kerülő úton járnak. Az 51-es főúton Dusnok és Sükösd között az új szekszárdi Duna-hídhoz vezető út csomópontját építik, útszűkületre számítsanak. Az 54-es főúton Soltvadkerten körforgalmú csomópont épül. Félpályás lezárás van érvényben. Az 56-os főúton Dunaszekcsőnél az aknafedlapokat cserélik, lassítani kell. A 74-es főúton Egervárnál, a 86-oson Beled és Szil között aszfaltozás, a 81-es úton Pérnél a 87-esen Rumnál csomópontépítés miatt van sávlezárás.