Ezen a héten sem találta el senki a kihúzott öt lottószámot, így minden idők legnagyobb magyar lottónyereménye tovább dagad: ha valakinek a jövő héten szerencséje lesz, 2,14 milliárdot vihet haza.

Június nyolcadika óta nem volt ötös a lottón. A szerencsejáték hétről-hétre újabb rekordokat dönt meg: egyre több szelvényt töltenek ki, és egyre magasabb a nyereményalap. A jövő héten ismét minden idők legnagyobb összegéért tippelhetnek a lottózók: 2,14 milliárd forintot kaphat az, aki egyedül találja el a jövő heti számokat.

A nyeremény hónapok óta halmozódik. Ha 52 héten keresztül (egy évig) nincs ötös, akkor a felduzzadt összeget szétosztják a négyesek, hármasok és kettesek között. A múlt héten több lottószelvényt töltöttek ki Magyarországon, mint eddig bármikor. Először fordult elő, hogy egy hét alatt több mint 14,5 milliószor ikszeltek be Magyarországon öt számot.

Ezen a héten száznyolcvannégyen örülhetnek négyes találatnak, ők egyenként 620 065 forintot vihetnek haza. A hármasoknak 7 178 forint, a ketteseknek 552 forint jár.