Budapest

Budapesten péntek délelőtt nem végeznek sebesség mérést.

A Dózsa György út és a Kerepesi út kereszteződésénél nem működnek a jelzőlámpák. A forgalmat rendőrök irányítják.

Az Andrássy úton az Oktogon és a Nagymező utca között egy-egy helyen kosaras gépkocsival okoznak útszűkületet, mert 15.00 óráig szerelik közvilágítási lámpákat.

Delegációk közlekedése miatt délelőtt a Ferihegyi repülőtér és a Belváros között időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani.

Vidéki utak

Az M1-es autópályán Tatabánya közelében, az M7-en pedig a Velencei tónál halad egy pályán a kétirányú forgalom. Az M7-es autópályán Budapest felé a Velencei tó térségében a terelés megszűnt.

A 3-as főúton Kistarcsánál csomópontépítés miatt van forgalomterelés. Az 5-ösön Alsónémedi és Dabas között körforgalmú csomópont épül. A 31-32 km között ma is aszfaltoznak, torlódás várható. Az Ócsa – Inárcs útvonalon érdemes kerülni. A 6-oson Adonynál csomópont épül: az 51-es km-nél útszűkületre készüljenek. Dunaföldvárnál, hídépítési munkák miatt van félpályás lezárás. Az 51-es főúton Dusnok és Sükösd között az új szekszárdi Duna-hídhoz vezető út csomópontját építik, útszűkületre számítsanak. Az 54-es főúton Soltvadkerten körforgalmú csomópont épül. Félpályás lezárás van érvényben. A 84-es főúton Nagycenkénél kikapcsolják a fénysorompót. Jelzőőrök segítenek az átjutásban.