Egy XVIII. kerületi szocialista önkormányzati képviselő, Hámori László szüleié az a cég, amelyik megnyerte a Miniszterelnöki Hivatal meghívásos pályázatát a Parlament elé tervezett korcsolyapálya elkészítésére. A 45 millió forintos beruházáson nyertes cég tulajdonosai azt állítják, hogy nekik nincs közük az MSZP-hez. Az ifjabb Hámori a választásokig szintén a cég tagja volt.

Egy MSZP-s önkormányzati képviselő szülei a tulajdonosai annak a cégnek, amelyik a parlament előtti korcsolyapálya építésére kiírt miniszterelnökségi pályázatot nyerte. Hámori Lászlóné, a Szín-Lap Bt. tulajdonosa az [origo]-nak elismerte, hogy fiát, Hámori Lászlót az őszi önkormányzati választásokon az MSZP jelöltjeként képviselővé választották a XVIII. kerületben. 

Hámori László a cég másik tulajdonosa, az önkormányzati képviselő édesapja elmondta az [origo]-nak, hogy fiának nincs köze a jégpálya-pályázathoz, ahogy neki és feleségének sincs semmi köze a Magyar Szocialista Párthoz.

Forrás: ORIGOA fiatalabbik Hámori László, a XVIII. kerület önkormányzati képviselője az [origo]-nak azt mondta, hogy a választások után azonnal kiszállt a családi vállalkozásból, azóta semmi köze sincs a céghez. Nem tartja aggályosnak, hogy édesapja cége kapott 45 milliós állami megrendelést egy meghívásos pályázaton. A politikus azt mondta, hogy szerinte semmi köze sincs egymáshoz annak, hogy édesapja mivel foglalkozik és hogy neki milyen társadalmi megbízatásai vannak.