Egész nap forgalmi korlátozások várhatók a Szilágyi Erzsébet fasorban a péntek hajnali csőtörés miatt. A reggeli órákban a városból kivezető irányban a négyből csak egy sávot tudnak használni, a város irányában a forgalom teljes egészében terelőútvonalon halad.

A péntek hajnali csőtörés miatt egész nap forgalmi korlátozások várhatók a Szilágyi Erzsébet fasorban - közölte a Fővárosi Vízművek kommunikációs vezetője, Péterffy Gábor. A 200 vagy 300 milliméteres átmérőjű cső sérülése a fasor és a Trombitás utca találkozásához közel található.

A kora reggeli órákban a forgalmi rend úgy alakul, hogy a közlekedők a városból kivezető irányban a négyből csak egy sávot tudnak használni, míg a város irányában a forgalom teljes egészében terelőútvonalon halad - utóbbi valószínűleg a Városmajor utca lesz.

A csőtörés helyszínén időközben sikeresen elzárták a vizet, jelenleg már a munkagépek dolgoznak, hogy feltárják a munkagödröt. A fasort pénteken várhatóan nem adják át a forgalomnak, ezért jelentős torlódásokra kell számítani a környéken.

A csütörtöki Szépvölgyi úton történt csőtöréssel kapcsolatban Péterffy Gábor elmondta: a Szépvölgyi utat péntek reggel - több mint húszórás munkálatok után - átadják a forgalomnak, és teljes szélességében járható lesz.