Háromszor lőtt rá egy rendőr egy Tataházán randalírozó férfira. A csetepaté azután tört ki, hogy a férfi betörte egy büfé ablakát, majd rátámadt a kiérkező rendőrre, amikor igazolnia kellett volna magát.

Rátámadt egy 26 éves férfi az őt igazoltatni akaró rendőrre. A rendőr azért kérte el a férfi igazolványát, mert betörte egy tataházi büfé ablakát szombaton kora hajnalban. A randalírozó férfi azonban nem adta át az iratait a rendőrnek, hanem azt közölte, hogy ő egy utcai harcos, majd támadóállásba helyezte magát és hadonászni kezdett. A rendőr ettől megijedt és a levegőbe lőtt, majd rádión erősítést kért.

A fiatalember ekkor futásnak eredt. A rendőr üldözőbe vette. Amikor majdnem utolérte, a menekülő a rendőr felé ütött. Ekkor újabb figyelmeztető lövés dördült el. A menekülő újra futni kezdett, majd ismételten visszafordult a mögötte futó körzeti megbízott felé és ekkor már harmadszor is ütött, a rendőr pedig ismét lőtt.

Közben megérkezett a rendőri erősítés is. A férfi csak ekkor adta meg magát. A 26 éves fiatalembert garázdaság, hivatalos személy elleni erőszak és közokirat-hamisítás alapos gyanúja miatt őrizetbe vették - olvasható az ORFK honlapján.