Az MSZP-n belül megszaporodott azoknak a száma, akik saját honlapot indítanak. Csütörtökön az [origo] beszámolt róla, hogy folyamatban van a kovacslaszlo.hu domain regisztrálása. Csütörtökön kezdeményezték a szekeresimre.hu regisztrálását is.

Szekeres Imre szocialista politikus munkatársai csütörtökön elindították a www.szekeresimre.hu domain cím regisztrálását. A képviselő munkatársa, Sztaniszláv András az [origo]-nak elmondta: Szekeres régi elképzelése, hogy más politikusokhoz hasonlóan saját honlapja legyen.

Az oldalon a politikust elsősorban magánemberként kívánják bemutatni, emellett természetesen politikusi munkájáról is szó lesz - közölte Sztaniszláv. Részleteket azonban még nem tudott mondani, mivel egyelőre csak a cím regisztrálása folyik, és a bejegyzés alatti két-három hétben találják ki a tartalmat.

Csütörtökön az [origo] beszámolt arról, hogy januárban az MSZP kezdeményezte a www.kovacslaszlo.hu cím regisztrálását. Az MSZP informatikai vezetője, Gerő Dániel azt mondta, valószínűleg a közeljövőben több képviselőjük is saját honlapot fog indítani, mivel nagy az érdeklődés a téma iránt. Szekeres munkatársa közölte: a szekeresimre.hu regisztrálását a többi szocialista képviselőtől függetlenül indították el.