Bodrácska cége is részt vesz a Malév átvilágításában

A Real-Véd Kft. is részt vett a Malév átvilágításában. Ennek a vállalkozának az egyik tulajdonosa Bodrácska János, volt budapesti rendőrfőkapitány.

A Real-Véd Kft. is részt vesz a Malév átvilágításában. A cég egyik tulajdonosa Bodrácska János, volt budapesti rendőr főkapitány - tudta meg a Havaria Press. Bodrácska nem ügyvezetője a vállakozásnak és a cégjegyzésre jogosult tagok között sem szerepel.

A kft. a kancelláriaminiszter ügyvédi irodájának megbízásával egy időben kapott felkérést a Malév biztonsági igazgatóságának teljes átvilágítására. A meghívásos pályázaton három pályázó cég közül választotta ki a légitársaság a biztonságtechnikai magánvállalkozást - tudta meg a hírügynökség. Az átvilágításra adott állami megrendelés több tízmillió forintos szakértői díjat jelent a nyertesnek.

 

Az 1994-ben alapított cég személy-, vagyonvédelemmel, magánnyomozással, kereskedelemmel valamint biztonságtechnikával foglalkozik. Honlapjuk szerint fő referenciáik közé tartozik a Hírközlési Főfelügyelet, a Siemens, a Las Vegas Casino, a Mol Rt., az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Bárándy Ügyvédi Iroda, illetve a Kereskedelmi és Hitelbank.

Kiss Elemér miniszter levélben kérte csütörtökön korábbi munkahelyét, a Forgács és Kiss ügyvédi irodát, hogy álljon el a Malévval, és minden más állami céggel kötött szerződéstől. Az iroda a miniszter szerint telejsíti a kérést. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK