Közlekedés - szerda

Budapest

Budapesten jelenleg a Nagyszőlős úton kifelé végeznek sebességmérést.

Baleset lassítja a haladást a Stefánia úton az Egressy útnál, 2 személygépkocsi ütközött össze.

Baleset lassítja a haladást a XIII. kerületben a Radnóti Miklós utca-Tátra utca kereszteződésében, valamint a Maglódi úton a Jászberényi útnál.

A XII. kerületben a Kék Golyó utcában megszűnt a forgalomkorlátozás.

Vidéki utak

A személyautósoknak kifelé Hegyeshalomnál és Sopronnál félórás a várakozás. A teherautósok kifelé Vámosszabadinál kifelé két órás várakozásra számítsanak.

Az autópályák és főutak burkolata száraz, a hegyi mellékutak még jegesek.

A 6-os főúton Pécsett a 196-os és a 198-as km-nél gázvezetéket javítanak, ezért felbontották a burkolatot. A 8-as főúton Csór és Inota között burkolatszélesítés miatt van sebességkorlátozás.

Nem közlekedhetnek a 12,5 tonnánál nehezebb járművek a 10-es főúton, Dorogon. Kerülni Esztergom-Kertváros érintésével a 117-es főúton lehet.

A 26-os főút elején Miskolcon a benzinkút közelében eltörött egy vízvezeték. A városból kivezető oldalon lezárták az egyik sávot. Kékestetőn hétközben nem zárják le a csúcsra vezető utat.

A 33-as főúton Hortobágy átvezető szakaszán, a 35-ösön Józsa belterületén építési munka miatt vezettek be sebességkorlátozást.

Szekszárdon a megsüllyedt aknafedlapokat emelik szintbe, az 56-os főút átkelési szakaszán egy sávot elkerítettek a forgalom elől.

Sűrű köd van az M3-on Kál és Polgár között, M7-es balatonvilágosi, valamint az M5-ös egész szakaszán. A belátható útszakasz hossza. Korlátozottak a látási viszonyok az Alföld déli részén is Békés, Jász-Nagykun és Bács-Kiskun megye területén.