Pedofíliával vádolnak egy terhes tanárnőt

Azzal vádolnak Amerikában egy terhes tanárnőt, hogy legalább 20 alkalommal szexuális kapcsolatba került egyik diákjával. A tanárnő tagadja a szexuális bántalmazás vádját, amit gyermek veszélyeztetésével súlyosbítottak. Ha a bíróság mégis bűnösnek találja őt, az asszonyra 20 év börtön vár.

A New Jersey állambeli 35 éves Jodi Thorpot azzal vádolják, hogy saját otthonában többször együtt aludt egyik 15 éves tanítványával. Az esetek állítólag akkor történtek, amikor a tanárnő az általa kitalált segélyprogram keretében tehetséges, de hátrányos helyzetű gyermekkel foglalkozott.

A fiú ügyvédje DNS-teszttel akarja bizonyítani, hogy az áprilisban megszületendő gyermeknek az ügyfele az apja. Az ügyvéd szerint a fiúnak számos alkalommal volt szexuális kapcsolata a tanárnővel. Thorp ügyvédje szerint azonban az asszony tűzoltóként dolgozó férje a gyermek igazi apja, és a megtermékenyítés mesterséges úton történt.

Az egyelőre meg nem nevezett fiú állítólag azért engedett tanárnője csábításának, mert az asszony azt állította, hogy szerelmes belé, és drága ruhákat, illetve ajándékokat vásárolt neki a kapcsolatuk alatt. A tanárnő a szülők írásos beleegyezésével tartotta saját lakásán a különórákat. A tanárnő tagadja a szexuális bántalmazás vádját, amit gyermek veszélyeztetésével súlyosbítottak. Ha a bíróság mégis bűnösnek találja őt, az asszonyra 20 év börtön vár.