Közlekedés - csütörtök

Budapest

Budapesten jelenleg a Soroksári úton a Csepeli felüljárónál végeznek sebességmérést.

Baleset lassítja a haladást a Bécsi úton a Testvérhegyi út után a befelé vezető oldalon, 2 személygépkocsi ütközött össze.

Baleset lassítja a haladást a Szilágyi Erzsébet fasorban a Kútvölgyi útnál, a Magyar jakobinusok terén a Maros utcánál, az Ajtósi Dürer sorban a Cházár András utcánál, valamint Újpesten az Árpád úton az István út után a Rózsa utca felé.

Vidéki utak

A személyautósoknak kifelé és befelé Hegyeshalomnál fél órás, míg Sopronnál kifelé harminc percet kell várakozniuk. A teherautósok kifelé Röszkénél egy órás várakozással számoljanak.

A 6-os főúton Pécsett a 196-os és a 198-as km-nél gázvezetéket javítanak, ezért felbontották a burkolatot.

A 8-as főúton Csór és Inota között útépítés miatt kell lassítani.

Nem közlekedhetnek a 12,5 tonnánál nehezebb járművek a 10-es főúton Dorogon. Kerülni Esztergom-Kertváros érintésével a 117-es főúton lehet.

A 44-es főúton Kecskemét és Nyárlőrinc között napi munkák okoznak útszűkületet és kisebb torlódást.

A 26-os főút elején Miskolcon a benzin- kút közelében eltörött vízvezetéket kicserélték, újra zavartalan a forgalom.

A 33-as főúton Hortobágy átvezető szakaszán, a 35-ösön Józsa belterületén útépítés miatt kell lassítani.

Szekszárdon a megsüllyedt aknafedlapokat emelik szintbe, az 56-os főút átkelési szakaszán egy sávot lezártak a forgalom elől.

A déli megyékben köd lassítja a közlekedést. A legrosszabb a helyzet Csongrád megyében 100méter alatti a látótávolság. Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Bács-Kiskun és Baranya megyében a ködfoltokban csak 100-150méterre lehet ellátni. Pécs környékén ködszitálástól nedvesek az utak.

Sűrű ködre kell számítani Békés megyében, valamint Szentes, Kiskunhalas és Kiskőrös , Szolnok és Jászberény, Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Heves és Putnok környékén. A Dunántúlon pedig Fejér megye déli részén, az M7 autópályán Székesfehérvár és Siofok között. A látó- távolság általában alig 50 méter körüli. Közepesek a látási viszonyok Somogy, Baranya, Tolna és Fejér megye nagy részén. A belátható út hossza ott 100-200m.