Friderikusz mégis pályázott a tévéelnökségre

A híreket folyamatosan cáfoló Friderikusz Sándor mégiscsak pályázott a Magyar Televízió elnöki posztjára. Nem indul viszont a sokak által esélyesnek tartott Gyulai István, a Nemzetközi Amatőr Atlétikai Szövetség főtitkára.

Gyulai István, a Nemzetközi Amatőr Atlétikai Szövetség főtitkára, mint a pártok konszenzusos jelöltje nem, viszont az erről szóló híreket folyamatosan cáfoló Friderikusz Sándor pályázott a Magyar Televízió elnöki posztjára - értesült a Magyar Hírlap.

A múlt héten nyolcfőssé bővült kuratóriumi elnökség kedden tartja alakuló ülését. Az elnökség tagjai az első ülésen bontják fel a pályázati csomagokat, és arról is döntenek, hogy mi legyen a sorsa a harmadik tévéelnöki pályázatnak.

A lap úgy tudja, hogy az elnöki pályázat elbírálásának átütemezésétől új pályázat kiírásáig több lehetséges megoldás is elképzelhető. A posztra összesen kilencen adtak be pályázatot, köztük Ágoston György, Kapuvári Gábor, Kósa Somogy Görgy, Friderikusz Sándor, Székely Ferenc, Nagy Navarró Balázs.

KAPCSOLÓDÓ CIKK