Terry Blacket igazolta a nyomozás

A rendőrség rövidesen vádemelési javaslattal fejezi be a nyomozást annak a kisgyereknek a vér szerinti szüleivel szemben, akit néhány nappal születése után örökbe adtak Terry Blacknek. A nyomozás adatai szerint a kisfiú édesanyja, annak élettársa, és az élettárs anyja emberkereskedelem kísérletével gyanúsítható.

Várhatóan napokon belül befejeződik a nyomozás annak a kisfiúnak a szülei ellen, akit jelenleg Terry Black, ismert transzvesztita nevel. Danika édesanyját és élettársát, valamint a férfi anyját emberkereskedelem bűntettének kísérletével gyanúsítják, amelyért 2-8 év közötti börtönbüntetés is kiszabható - írja a Magyar Hírlap.

2001 őszén Danika szülei, néhány nappal a gyerek születése után, örökbe adták gyermeküket Terry Blacknek. A transzvesztita művésznek videofelvétele is volt arról, hogy a szülők hogy alkudoztak, Terry Black azonban nem fizetett a gyerekért. A nyomozás illetékese elmondta: a videofelvételen kívül több tanúvallomás is alátámasztja a csecsemő eladásának szándékát. A gyanúsítottként kihallgatott szülők, illetve a férfi édesanyja végig tagadták a bűncselekmény elkövetését.

KAPCSOLÓDÓ CIKK