Pótnyomozást rendelt el Szász Andrásnak, a Nádor 95 Rt. egykori vezetőjének ügyében a Fővárosi Főügyészség. A nyomozást megszüntető januári határozatot hatályon kívül helyezték. A rendőrség csalás és más bűncselekmények gyanújával indított korábban vizsgálatot lehallgató berendezések ügyében.

A nyomozást megszüntető január 27-i döntés ellen az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága és a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal feljelentőként panasszal élt. A határozat megalapozatlansága miatt annak hatályon kívül helyezését és pótnyomozás elrendelését kérték. A Fővárosi Főügyészség "részben a panaszban hivatkozott indokok alapján, de a hivatalból történő felülvizsgálat eredményeképpen, a panaszoktól függetlenül is a tényállás tisztázása érdekében" további bizonyítást tartott indokoltnak.

A rendőrség január 27-én önállóan döntött a nyomozás megszüntetéséről, amelyet az Országos Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatósága fokozott ügyészi felügyelet mellett folytatott - derül ki a főügyészség tájékoztatójából. A Nádor 95 Rt. volt vezetője, Szász András ellen csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indult nyomozás.

A Nádor 95 Rt. vállalta még a Horn-kormány idején, hogy beszerzi a titkosszolgálatok számára szükséges új telefonlehallgató-berendezéseket, a fejlesztésre 33 millió dollár hitelt vett fel. Az Orbán-kormány ezt drágállta, ezért felmondta a szerződést, majd az ügyletet egy parlamenti bizottság és a rendőrség is vizsgálni kezdte. A rendőrség 2002 áprilisában adott ki elfogatóparancsot Szász András ellen.