Mivel Sziszi lett a kiválasztott, ő jelölhet meg két személyt, akikkel párbajozni szeretne. A fiúk felsóhajthatnak és nyugodtan hátradőlhetnek, a reszelő kislány minden bizonnyal a vele ellenséges Solya-Anikó duót fogja kihívni.

Forrás: ORIGO

20:10: Várakozó állásponton a csapat. A fiúk a kertben beszélgetnek, Laci szerint Péter nem tűnik sokoldalúnak. - Hát, ja - sóhajt a birkózó, láthatóan már a kiválasztásra koncentrál. Anikó idegesen nevetgél a konyhában, ő sincs biztonságban. 20:30: Megy az élő adás, Béka megy ki a bőröndért, Péter és Laci pedig a tábláért siet a raktárba. Rövidesen okosabbak leszünk - persze nem sokkal. 20:45: Bejátszások mennek a közelmúlt eseményeiből, mutatják a kiborult, vinnyogó Békát, a hálóba betrappoló Zsoltikát és a locsolás miatt nyafogó, hisztiző Solyát. 20:55: Sziszi megy párbajra, hármas holtverseny után.

Forrás: ORIGO

21:10: Béka fülig érő szájjal örül, hogy a stáb igyekezete ellenére mindenki imádja a másikat a Villában. Ez nekik jó, de a nézők egy komoly része vevő lenne végre némi konfliktusra. Béka és Laci meglehetően gyáván adták elő magukat a kiválasztás során. 21:15: Buci finoman utalt arra, hogy Anikó nem tesz semmit a fődíjért. A pomázi lány később, a teraszon: - Nyilván csak azt mutatják, hogy sokat ácsorgok a konyhában és főzök, az meg nem elég izgalmas.