Májusra halasztották S. Kitti büntetőperét

Május 12-re halasztotta a Somogy Megyei Bíróság a nevelőapja megölésével vádolt S. Kitti büntetőperének tárgyalását, ekkor várhatóan ítélet is születik. A zárt ajtók mögött folyó perben pénteken hét tanút hallgatott meg, a májusi tárgyalásra további tanúkat és egy pszichológus szakértőt idézett be a bíróság.

A Somogy Megyei Bíróság május 12-re halasztotta a nevelőapja meggyilkolásával vádolt S. Kitti büntetőperét. A májusi tárgyaláson további tanúkat és pszichológus szakértőt hallgat meg a bíróság - mondta el az [origo]-nak Varga Rita, a bíróság megbízott szóvivője. 

A szóvivő tájékoztatása szerint a per pénteki tárgyalásán mind a megidézett hét tanú megjelent a bíróság előtt, csupán az egyikük késett. Varga Rita szerint, ha más egyéb körülmény nem merül fel, elképzelhető, hogy május 12-én megszületik az elsőfokú ítélet.

S. Kitti büntetőpere csütörtökön zárt ajtók mögött kezdődött a Somogy Megyei Bíróságon, akkor 21 tanút hallgattak meg. A fiatal lányt azzal vádolják, hogy tavaly augusztus 31-re virradó éjszaka közvetlen közelről fejbe lőtte nevelőapját, annak saját csőre töltött pisztolyával. A lány és édesanyja elhatározták, hogy elrejtik az áldozatot, ám ezt nem tudták véghezvinni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK