Közlekedés - kedd

Budapest

Budapesten jelenleg nem végeznek sebességmérést.

Baleset történt az Ajtósi Dürer sor és Stefánia út kereszteződésében: két gépkocsi ütközött össze. A baleset miatt a 75- ös trolibuszok nem tudnak áthajtani a kereszteződésen, ezért autóbuszok közlekednek a Népstadion és a Dózsa György út között.

Erős forgalomban, lassan lehet haladni a Budaörsi úton, a Bécsi úton és a Szentendrei úton a városközpont felé.

Nehéz az előrejutás az Erzsébet hídon Pest felé, a Bartók Béla úton a Szent Gellért tér irányában, valamint a Jászberényi úton az Éles-sarok felé, a Kozma utcai útszűkület miatt.

Vidéki utak

A tehergépkocsiknak Rábafüzesnél befelé 3 óra, Kópházánál kifelé 1 órát kell várakozniuk.

Az M0-ás autóúton a 17-es és 15-ös km között lezárták az M1 felé vezető oldalt. Az ellenkező oldalon egy-egy sáv járható. A halásztelki csomópontnál az M5 felől nem lehet lehajtani, korábban, Szigetszentmiklósnál jöjjenek le. Az M1-esen Bicske közelében két helyszínen lezárták a Hegyeshalom felé vezető sávokat. A Budapest felé vezető oldalon kétirányú a forgalom. Az M3-ason Gyöngyösnél szintén egy pályán halad a kétirányú forgalom. A Budapest felől haladók a Gyöngyös-Keleti csomópontban nem tudnak lehajtani.

A 2-es főúton Göd és Vác között gázvezetéket javítják. Több helyen van útszűkület. A 3-as főúton Gyöngyösön a vasúti átjárót javítják. Mindkét oldal külső sávját kerítették el. A 4-es főúton Albertirsa és Ceglédbercel között, Abonynál, Törökszentmiklósnál építési munka miatt vezettek be forgalomkorlátozást. Az 5-ös főúton Tárorfalva térségében új körforgalmú csomópontot építenek, az 59-es km-nél mindkét oldalon útszűkületen lehet áthajtani. A 7-os főúton Baracskánál és Lepsénynél csatornázás miatt van félpályás lezárás.

A 14-es főúton Győrött a Széchényi hídon a Vámosszabadi felé vezető sávot elkerítették a forgalom elől. A 33-as főúton a Keleti Főcsatorna hídon jelzőlámpa irányítja a forgalmat. A 43-as főúton a szegedi Bertalan Tisza hídon javítják a gyalogjárdát. A négyből két sávot lezártak. Az 56-os főúton Dunaszekcsőnél hídfenntartási munka miatt van félpályás lezárás. A 71-es főúton Zánkán csomópontépítés miatt útszűkületen kell áthajtani. Badacsonyörs közelében kerékpárút épül. Sebességkorlátozás és előzési tilalom érvényben van.