Budapest

Folytatódik a Fehérvári út-Bocskai út kereszteződésében az aluljáró építése és a Flórián téri felüljáró Árpád hídra vezető ágának felújítása. A csomópontokban megváltozott a forgalmi rend.

Külföldi delegáció közlekedése miatt rövid ideig tartó forgalomkorlátozásra kell számítani délelőtt a Ferihegyi gyorsforgalmi út - Üllői út - Nagykörút útvonalon, délután a Nagykörút - Andrássy út - Lánchíd - Vár - Krisztina körút - Erzsébet híd - Rákóczi út - Erzsébet körút útvonalon, majd az Andrássy út -  Kiskörút - Üllői út - Ferihegyi repülőtérre vezető útvonalon.  

Óbudán a Pusztakúti úton folytatják a csatornaépítést, a Határ út és az agyagbánya között több szakaszon jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A Dózsa György úton folytatják a felújítási munkákat, a Thököly út és a Marek József utca között számítsanak korlátozásokra.

Zuglóban a Nagy Lajos király útján szélesítik az útpályát a Kerepesi út és a Füredi utca között. A külső sávot mindkét irányban lezárták, a Füredi utcai kereszteződésben a jelzőlámpát is kikapcsolták.

A Pongrác úton a Kőbányai útnál részleges lezárásokra kell számítani, 20.00 órától reggel 6.00 óráig, mert egy távfűtővezeték kiváltását végzik.

Vidéki utak

A tehergépkocsiknak Rábafüzesnél befelé három óra, Sopronnál kifelé kettő órát kell várakozniuk.

Az M0-ás autóúton a 17-es és 15-ös km között lezárták az M1 felé vezető oldalt. Az ellenkező oldalon egy-egy sáv járható. A halásztelki csomópontnál az M5 felől nem lehet lehajtani, korábban, Szigetszentmiklósnál lehet az utat elhagyni. Az M1-esen Bicske közelében két helyszínen lezárták a Hegyeshalom felé vezető sávokat. A Budapest felé vezető oldalon kétirányú a forgalom. Az M3-ason Gyöngyösnél szintén egy pályán halad a kétirányú forgalom. A Budapest felől haladók a Gyöngyös-keleti csomópontban nem tudnak lehajtani.

A 2-es főúton Göd és Vác között gázvezetéket javítják. Több helyen van útszűkület. A 3-as főúton Gyöngyösön a vasúti átjárót javítják. Mindkét oldal külső sávját kerítették el. A 4-es főúton Albertirsa és Ceglédbercel között, Abonynál, Törökszentmiklósnál építési munka miatt vezettek be forgalomkorlátozást. Az 5-ös főúton Tárorfalva térségében új körforgalmú csomópontot építenek, az 59-es km-nél mindkét oldalon útszűkületen lehet áthajtani. A 7-os főúton Baracskánál és Lepsénynél csatornázás miatt van félpályás lezárás.