Közlekedés - kedd

A Fehérvári út-Bocskai út csomópontban aluljárót építenek, a Bocskai úton és az Október huszonharmadika utcában irányonként továbbra is csak két sávban haladhat a forgalom úgy, hogy a Petőfi híd felé tartókat átterelik a szembejövők oldalára, ahonnan csak egyenesen hajthatnak át a kereszteződésen.

A Flórián téri felüljáró felújítás miatt a korábbi forgalmi változások mellett a Tavasz utcánál is helyi terelés lép életbe ma reggeltől. A Polgár utca, a Hídfő utca és a Szent Lélek tér felől csak jobbra lehet kanyarodni a Tavasz utcára. A felüljáró Árpád hídra vezető ágát zárták le, a Szentendrei út felől a hídra tartókat a másik ágra terelik rá, az Árpád híd felől érkezők a felüljáró mellett elhaladva két sávból kanyarodhatnak a Szentendrei útra. Az Árpád fejedelem útjára a Szentendrei útról csak a Vörösvári útra jobbra kanyarodva és a villamosmegálló után visszafordulva lehet eljutni.

Javítják az útburkolatot, munkagépek okoznak útszűkületet egy-egy szakaszon a Szentendrei úton, a XIV., Cinkotai úton, a XV., Szentmihályi úton és a XVI.,Rákosi úton.

A Haller utcában tart a felújítás a Nagyvárad tér és a Telepy utca közötti szakaszon, ahol már az elkészült új útpályán lehet haladni, irányonként egy sávban. Továbbra is sebességkorlátozás van érvényben és tilos megállni a táblával jelzett szakaszokon.

A Gyömrői úton az Örmény utcánál lezárták a Kőér utca felé vezető külső sávot, mert megsüllyedt az útburkolat. A Gyömrői út pestlőrinci szakaszán az Igló utca és a Lajta utca között szintén a befelé vezető külső sávot kerítették el a forgalom elől.

A Jászberényi úton a Tárna utca után útszűkület lassítja a kifelé tartó forgalmat közmű- és útépítés miatt.

A Kőbányai úton a Kismartoni út és a Mázsa tér között továbbra is irányonként egy sáv járható.

A Dózsa György úton folytatják a felújítási munkát, ezért a Thököly út és a Marek József utca között korlátozásokra kell számítani.

A Belvárosban a Vécsey utcát átépítés miatt lezárták. Oda csak a mélygarázsba igyekvők hajthatnak be.

A VIII. kerületben a Baross utcában a Horváth Mihály térnél változott a forgalom rendje, telezöldes irányítás mellett haladhatnak.

Szintén a III. kerületben a Pacsirtamező utcában a Tímár utcánál építkezés miatt lezárják a külső sávot az Árpád híd felé vezető oldalon. Sávelhúzással biztosítanak két sávot, ezért ma du.3 órától áthelyezik a Margit híd felé haladó 6-os és 86-os a buszok megállóját áthelyezik a Tímár utca elé.

A XI. kerületben a Kelenhegyi úton a Szent Gellért tér és a Kemenes utca között továbbra sem lehet közlekedni.