Az aszódi OTP bankfiók előtt reggel 7 óra előtt néhány perccel kiraboltak egy pénzszállító gépkocsit. A három fegyveres rabló egy rekesz pénzt zsákmányolt, majd egy lopott BMW-vel elmenekültek a helyszínről. A rendőrség helikopterrel is keresi a rablókat.

Az aszódi OTP-kirendeltség előtt hétfőn reggel 7 óra körül három férfi megtámadott és kirabolt egy pénzszállító autót. A pénzszállító a bankfiók hátsó bejáratánál állt meg, az egyik pénzkísérő kiszállt, két társa az autóban maradt. Ezután három álarcos rontott a pénzszállítóhoz, többször a levegőbe lőttek. A rablók egy rekesz pénzt zsákmányolva menekültek el a helyszínről egy lopott autóval.

A fehér, német rendszsámú BMW-t szombatról vasárnapra virradó éjjel lopták el a főváros III. kerületéből. A menekülő rablók a gépkocsit Erdőkertes határában felgyújtották. A rendőrség a környéket lezárta, helikopterrel is keresik a rablókat, a rablás helyszínén jelenleg is folyik a helyszínelés - mondta az [origo]-nak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A rendőrségnek egyelőre nincsenek adatai arról, mennyi pénzt vihettek magukkal a rablók.