Egy 17 éves tarnaleleszi fiú és húsz évvel idősebb családos szerelme kapcsolatuk reménytelensége miatt úgy döntöttek, hogy véget vetnek életüknek. Egy hétvégi házba szöktek otthonról és gyógyszereket vettek be. Az eltűntek keresésére indultak azonban - Mancs kutyával az élükön - a miskolci mentők, és még éppen időben érkeztek.

Beteljesületlen szerelmük miatt az öngyilkosságot választotta egy tarnaleleszi szerelmespár. A 17 éves fiút és a 35 éves négygyermekes családanyát hiába próbálták lebeszélni a kapcsolatról, a szerelmespár egyre szorosabbra fűzte viszonyát. Miután teljesen reménytelennek találták a helyzetüket, elhatározták, hogy együtt lesznek öngyilkosok - írja a Blikk.

Elszöktek hazulról egy hétvégi házba, ahol gyógyszereket vettek be. Közben azonban keresésükre indultak a miskolci mentők - Mancs kutyával az élen. Mancs speciálisan kiképzett életmentő kutya, aq világ sok pontján mentett meg életeket. A szerelmespárt kómás állapotban szállították az egri kórházba. Mivel nem vettek be halálos adagot a gyógyszerekből, állapotuk olyan gyorsan javult, hogy már mindketten elhagyhatták a kórházat.