Az albetirsai strandról hétfő délután eltűnt kisfiút hiába kereste kétszáz ember, kutyák és helikopter. A 7 éves gyermeket a strand egyik rács nélküli lefolyójában találták meg, ahova a medence leeresztésekor keletkező vákuum szippanthatta be.

Megtalálták annak a 7 éves kisfiúnak a holttestét, aki hétfőn délután tűnt el az albertirsai strand területéről - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedd este. A kisfiú holttestére az albertirsai strand medencéjének egyik lefolyójában bukkantak rá. A korához képest fejletlen kisfiút valószínűleg a medence leeresztését követően keletkező vákuum szippantotta be a rács nélküli lefolyóba. Az MTI úgy tudja, hogy a gyermek édesanyja a strandon dolgozik, és a kisfiú több alkalommal fürdött már a medencében.

A gyermeket rendőrök, tűzoltók, valamint polgárőrök és civilek is keresték a környékbeli erdős területen. A kutatatásban közel kétszáz ember vett részt, de bevetettek helikoptert és kutyákat is, mert a kisfiú ruháját és kerékpárját megtalálták a strandon, így arra gondoltak, hogy fürdőnadrágban hagyta el a területet.

A baleset körülményeinek tisztázására, valamint az esetleges személyi felelősség megállapítására a rendőrség megindította a vizsgálatot.