Képes albumban adták ki Orbán beszédeit

Könyvet jelentetett meg Orbán Viktor volt miniszterelnök, a kötet azonban ez előzetes tervekkel ellentétben nem politikai tapasztalatait összegzi, hanem az 1998 és 2002 között elmondott nagyobb beszédeit tartalmazza.

Orbán Viktor volt miniszterelnök könyvet jelentetett meg A történelem főutcáján - Magyarország 1998-2002 címmel. A könyvhéten már megvásárolható album Orbán 1998 és 2002 között elmondott nagyobb beszédeit tartalmazza, valamint 140 fotót. A könyvben szerepel többek között a Terror Háza, a Mária Valéria híd és a Nemzeti Színház átadásánál elmondott beszéd szövege. A könyv ugyanakkor az Orbán-kormány idején nagy publicitást kapó évértékelő beszédeket nem tartalmazza.

A korábbi hírekben még nem gyűjteményes kötet szerepelt, hanem Orbán politikai tapasztalatait összegző könyv. Révész Máriusz szóvivő az [origo]-nak azt mondta: ennek a könyvnek a megírására nem volt ideje a volt miniszterelnöknek, aki ugyanakkor nem tett le erről a tervről. A szóvivő szerint ugyanakkor miután Orbán újra a Fidesz élére került, nyilván tovább húzódik majd ennek az összegző könyvnek a megírása.

KAPCSOLÓDÓ CIKK