Elbarikádozta magát szombaton dunaharaszti házában egy idős asszony, aki késsel is fenyegette a szomszédok hívására érkezett rendőröket. Miután a ház felrobbantásával is fenyegetőzött, a Készenléti Rendőrség Terrorelhárító Szolgálatát is riasztották. A nőt csak éjjel sikerült kórházba szállítani.

Saját házának felrobbantásával fenyegetőzött egy 66 éves nő Dunaharasztiban szombat este. A háznál gázszagot lehetett érezni, ezért a rendőrség terrorelhárító kommandóját értesítették a rendőrök, akiket korábban az asszony szomszédai hívtak ki. A kiérkezett rendőröket a nő egy 30 centiméteres késsel fenyegette meg, s elbarikádozta magát a házában.

Előbb pszichológus igyekezett jobb belátásra bírni az asszonyt, de sikertelenül. Ekkor unokáját hívták segítségül, akinek több órás rábeszéléssel sikerült meggyőznie nagyanyját, aki így vasárnapra virradóra önként kijött a házból. A mentősök az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetbe szállították.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint a nő még pénteken kővel bedobta a szomszédos ház ablakát, majd szombaton emberi ürüléket dobált be azon. Miután az asszonyt elszállították, a házban valóban találtak egy félig nyitott gázpalackot.