Péntektől óriási dugók az Árpád hídnál

Pénteken, szombaton és vasárnap felváltva lezárják a sávokat az Árpád hídról a Flórián tér felé vezető rámpán. A felüljáró felújításának utómunkálatai miatt szükséges lezárások várhatóan komoly torlódást okznak majd Szentendre felé.

Jelentős forgalmi torlódásokra számíthatnak június 20-22. között azok, akik az Árpád hídról Szentendre irányába autóznak. Aszfaltozással folytatódnak ugyanis a Flórián téren a felüljáróhoz kapcsolódó utómunkálatok - közölte a Főpolgámesteri Hivatal sajtóosztálya. Az Árpád hídról a Flórián tér felé vezető rámpán a munkák idejére, pénteken, szombaton és vasárnap felváltva lezárják a sávokat.

Folytatódnak az Árpád hídon a járdaépítési munkálatok is. Budáról Pest felé a Margitsziget és a pesti hídfő között sávszűkítésre kell számítaniuk az erre közlekedő autósoknak. Az északi oldalon jelenleg a Margitsziget és a budai hídfő közötti szakaszon van sávszűkítés, az autósok csak 50 km/órás sebességgel hajthatnak. A járdák rekonstrukciója várhatóan szeptember 30-ig fejeződik be.

KAPCSOLÓDÓ CIKK