Bérgyilkos lőhette fejbe a pornófilm-producert

A rendőrség szerint bérgyilkos próbált végezni azzal a pornófilm-producerrel, akit hétfőn budapesti háza előtt lőttek fejbe. A nyomozók szerint ugyanis a gyilkossági kísérlet kivitelezése arra utal, hogy az elkövető profi volt. Az elkövető és az áldozat pedig vélhetően nem ismerte egymást személyesen.

Feltehetőleg bérgyilkos próbált végezni azzal a férfival, akit még hétfőn este lőttek fejbe Rákoskeresztúron. A 31 éves férfit életveszélyes sérülésekkel szállították a Honvéd Kórházba, állapotát csak reggelre sikerült stabilizálni.

A pornófilmezéssel foglalkozó, producerként dolgozó férfit támadója az otthona előtt, az Újlak utca egyik házánál várta. Amikor az áldozat kiszállt autójából, a támadó egy kis kaliberű pisztollyal szájbalőtte, majd - valószínűleg gyalogosan - elmenekült a helyszínről.

A rendőrség kedden ellenőrizte a meglőtt férfi baráti és üzleti partnereit, adósait és hitelezőit is. A nyomozók ezek alapján kizárhatónak tartják, hogy a tettes és az áldozat személyesen ismerte egymást.

A nyomozók szerint a támadás szakszerű kivitelezése is azt sejteti, hogy bérgyilkos lőhette meg a férfit, akinek életét csak a szerencse és a gyors orvosi segítség mentette meg. A rendőrök továbbra is nagy erőkkel folytatják a nyomozást az ügyben.

KAPCSOLÓDÓ CIKK