Közlekedés - péntek

A FORMA-1 autóverseny idején napközben reggel 7 órától este 8 óráig valamennyi gödöllői és mogyoródi HÉV-szerelvény megáll a Hungaroring megállónál. Szombaton és vasárnap a gödöllői vonatok 3 helyett 6 kocsival közlekednek. A pénteken, szombaton és vasárnap érvényben lévő napijegyekkel és turistajegyekkel, valamint a Budapest kártyákkal kiegészítőjegy vásárlása nélkül lehet utazni a Hungaroring HÉV-megállóig. Ezen a hétvégén nem zárják le a forgalom elől a Városligeten átvezető Kós Károly sétányt.

A Haller utcát a Soroksári út és a Mester utca között lezárták, mert felújítják a villamospályát és az utat, ezért a Vágóhíd utcában a Soroksári út irányába gyakori a torlódás.

A Szépvölgyi utat felújítják, ezért a Bécsi úttól az Ürömi utcáig egyirányúsították, a Pusztaszeri út és az Ürömi utca között irányonként egy sáv szabad.

A Fehérvári úton a Móricz Zsigmond körtértől a Bocskai út felé vezető oldalon is építik az utat, ezért a Szabolcska Mihály utca és az Eszék utca a Fehérvári út felé zsákutca. A Bocskai út-Október huszonharmadika utca útvonalon a Petőfi híd felé vezető oldalon irányonként csak egy sáv járható az aluljáró építése miatt.

A Budai alsó rakpart végig járható, de a Pesti alsó rakparton továbbra sem lehet közlekedni a Margit híd és a Dráva utca között.

A Károly körúton a Madách térnél a Bajcsy Zsilinszky út felé vezető külső és középső sávot gázvezeték-javítás miatt felbontották.

A Király utcában a Nagymező utca és a Kazinczy utca között gázvezeték-építés miatt csak egy sáv szabad. 

A Napfény utcában a Dési Huber utcánál  átépítik a csomópontot, sávlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani.

Budán a Fő utcában a Bem József tér és a Kacsa utca között kábelfektetés miatt egy sávra szűkítették le az útpályát, emiatt gyakoriak a torlódások.

A Fillér utcában a Garas utcánál a felfelé  haladóknak át kell térniük a szembejövők oldalára útfelbontás miatt. 

A Hűvösvölgyi úton a Nagykovácsi úttól befelé eső szakaszon gázvezetéket építenek. A munkaterület mellett irányonként egy sávban lehet közlekedni.

Az Istenhegyi úton a Zsolna utca és a Zsibói utca között a hegyre vezető oldalt vízvezeték-építés miatt leszűkítették.