K&H-reklámot készített egy MSZP-s képviselő cége

Egy MSZP-s képviselő cége készítette a K&H Bank legújabb reklámfilmjét. Az érintett, Horváth Csaba II. kerületi polgármester elismerte, hogy cége gyártotta a filmet, ám közölte, már nem ügyvezetője a társaságnak - írja a Népszabadság.

Horváth Csaba, II. kerületi polgármester, az MSZP-s parlamenti képviselő cége készítette a Kereskedelmi és Hitelbank (K&H) legújabb reklámfilmjét - írja a Népszabadság. Horváth a lapnak elismerte, hogy cége, a VIP Communications Kft. készítette a filmet, ám hozzátette, hogy már nem ő a cég ügyvezetője, igaz, továbbra is tízszázalékos üzletrésze van benne.

A képviselő szerint 1997 óta létezik az a keretszerződés, amely alapján folyamatosan dogoznak a K&H-nak, tehát jóval azelőtt, hogy Kulcsár Attila volt bróker vagy Rejtő E. Tibor lemondott igazgató a pénzintézethez került volna.

Horváth neve már korábban is felmerült a brókerbotránnyal kapcsolatban. Maga is elismerte, hogy reklámügynöksége és ő maga is kapcsolatban állt a botrány egyik szereplőjeként számon tartott Britton Kft.-vel, és ismerte Kulcsárt is.

KAPCSOLÓDÓ CIKK