Torgyán két év múlva visszatérne a politikába

Torgyán József elképzelhetőnek tartja, hogy 2005-ben visszatér a politikába - sok erre bíztató levelet kap, és úgy véli: a Fidesz alkalmatlan a nemzeti tartalom kitöltésére. A jelenleg ügyvédként dolgozó Torgyán szerint az előző ciklusban egész csapat volt megbízva azzal, hogy őt köztörvényes bűncselekmény látszatába keverjék.

Torgyán József, az FKGP volt elnöke, az Orbán-kormány volt agrárminisztere 2005-ben tartja elképzelhetőnek, hogy visszatér a politizáláshoz. "Annyian keresnek meg levélben és állítanak meg az utcán, hogy előbb-utóbb érdemes lesz elgondolkodnom a visszatérésen. 2005 tavaszán juthatok el odáig, hogy ennek legyen értelme" - mondta a Magyar Hírlapnak adott interjújában Torgyán, aki azt is hozzátette: "Amit a kormánypártok művelnek az minősíthetetlen, a Fidesz pedig a nemzeti tartalom kitöltésére alkalmatlan. Ráadásul karizmatikus vezető nem terem minden bokorban."

Torgyán József szerint az előző ciklusban egész csapat volt megbízva azzal, hogy őt köztörvényes bűncselekmény látszatába keverjék. Az FKGP volt elnöke szerint azért kellett lemondania, mert nem mentette fel Szabadi Bélát államtitkári posztjáról. Az Orbán-kormány volt agrárminisztere emlékiratai megírását tervezi. "Őszintén mindent megírok, azt is, én miben hibáztam. Ígérhetem, nem leszek tekintettel senki sérelmeire" - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak.