Fajtalankodásért előbb nevelt lánya, majd utóbb élettársa, a lány édesanyja is feljelentést tett egy 24 éves komádi férfi ellen. A 24 éves mostohaapa állítólag több alkalommal is megpróbálta megerőszakolni a 13 éves lányt, majd életveszélyesen megfenyegette annak édesanyját. A rendőrök őrizetbe vették a férfit, és kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezését.

Súlyos, nemi erkölcs elleni bűncselekménnyel gyanúsít a rendőrség egy 24 éves komádi férfit. A fiatal férfi ellen először nevelt lánya tett feljelentést decemberben. A 13 éves kislány akkor arról számolt be, hogy édesanyja élettársa fajtalankodni akart vele lakásukban. "Hétfőn a kislány édesanyja tett újabb feljelentést a rendőrségen élettársa ellen, aki ismét a gyermek felé közeledett tisztességtelen szándékkal" - közölte a  Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Gyulai József főhadnagy szerint a férfi mindkét nőt megfenyegette, hogy megöli őket, ha bárkinek elmondják a történteket. Az élettárs mégis feljelentést tett, ami után a rendőrök azonnal elfogták és előállították a gyanúsítottat. "A férfit szemérem elleni erőszak, személyi szabadság megsértése és megrontás bűntette megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a rendőrség" - közölte a sajtóreferens.

Mivel bűnismétléstől, illetve még nagyobb tragédiától is lehet tartani, a berettyóújfalui rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették a férfit, és előzetes letartóztatását is kezdeményezik.