Új nyomon a rendőrség Szász Károly megverése ügyében

A Magyar Hírlap szerint új, ígéretes nyomra bukkant a rendőrség Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) elnökének tavaly nyári megverése ügyében. A lap információi szerint a rendőrség kizárja, hogy Szászt politikai okból bántalmazták volna. Az új nyom miatt várhatóan meghosszabbítják a nyomozást az ügyben.

Forrás: MTI
Megverése után nyilatkozik Szász

Új, ígéretes nyomra bukkant a rendőrség Szász Károly PSZÁF-elnök tavaly júniusi bántalmazásának ügyében - írja a Magyar Hírlap. A lap úgy tudja, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói kizárják annak lehetőségét, hogy Szászt politikai okból bántalmazták. Elvetik azt a felvetést is, amely szerint egy közlekedési vita miatt verték volna össze a PSZÁF elnökét.

Az új információk miatt a BRFK várhatóan kezdeményezi majd az egy hónap múlva lejáró nyomozás meghosszabbítását. Az ügy felderítése ugyanis várhatóan hosszabb időt vesz majd igénybe - írja a Magyar Hírlap.

Szász tavaly június 16-án verték össze a II. kerületben. A támadó egy biciklista és egy gyalogos volt. A több szálon nyomozó rendőrség októberig közel 150 embert hallgatott meg az ügyben, azonban az indíték, illetve az elkövetők kiléte ismeretlen maradt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK