Csőtörés volt kedd éjjel Budapesten, a Bécsi út külső részén, és emiatt teljes szélességében le kellett zárni a Bécsi út érintett szakaszát. Az útlezárás miatt jelentős forgalmi torlódásra kell számítani szerdán. A környéken vízkorlátozást rendeltek el.

Egy 1961-ben lefektetett, 150 milliméter átmérőjű acél vízcső tört el éjfél körül a Bécsi út 585. számú ház előtt, nem messze a Bécsi út és az Újvár utca kereszteződésétől. A kifolyt víz mintegy száz négyzetméteres területen alámosta az útburkolatot, az úttest megroggyant, és emiatt teljes szélességében le kellett zárni a Bécsi útnak ezt a szakaszát. Mindkét irányban nagy kerülőt kell tenni, Solymár vagy Üröm felé. A környéken vízkorlátozást rendeltek el. A hiba kijavítása azonnal megkezdődött.

Az útlezárás miatt mindkét irányban jelentős forgalmi torlódásra kell számítani egész nap. A délelőtti órákig nem tudnak végezni az útjavítási munkálatokkal, amelyeknek az időjárási körülmények sem kedveznek. Az is biztos, hogy a munkálatok befejezéséig részlegesen sem nyitják meg a Bécsi út lezárt szakaszát az úttest nagy mértékű megrongálódása miatt.

Az autósoknak azt tanácsolják, hogy semmiképp ne induljanak a Bécsi út felé, hanem a Szentendrei utat válasszák, még akkor is, ha ez jelentős kerülőt jelent.