Várhatóan gépkocsival hozzák haza Kulcsár Attilát az SZBEI és az Interpol nyomozói - írja a Magyar Hírlap. A lap szerint a K&H Equeties Bécsben fogva tartott volt brókerét az Aradi utcába viszik, egy titokban tartott időpontban.

A Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság (SZBEI) felkészült arra, hogy az Interpollal együttműködve gépkocsival hozzák Magyarországra, az Aradi utcába Kulcsár Attilát a K&H Equeties Bécsben fogva tartott brókerét - írja a Magyar Hírlap.

A lap szerint az akciót két személygépkocsival bonyolítják majd le, de külön biztonsági intézkedéseket nem tartanak szükségesnek. A hazaszállítás időpontját igyekeznek titokban tartani, főleg, hogy távol tartsák a sajtó képviselőit.

Polt Péter legfőbb ügyész szerint Kulcsárt nem a rendőrség, hanem az ügyészek hallgatják majd ki hazahozatala után. A Magyar Hírlap szerint Polt bejelentését mind ügyészségi mind rendőrségi források cáfolták.

Az SZBEI nyomozói arra készülnek, hogy a kihallgatást az Aradi utcában kezdik el, az álbróker hazaérkezése után legalább három újabb gyanúsított kihallgatását is tervezik, köztük a sikkasztott pénzek átutalásában részt vevő egyik cég vezetőjét -írja a Magyar Hírlap.