Lemondott posztjáról Braun Róbert, a Miniszterelnöki Hivatal helyettes államtitkára - értesült a Népszabadság. Braun a miniszterelnöki kabinetben vezette a nyilvános kapcsolatok titkárságát, felelt Medgyessy Péter nyilvános szerepléseinek előkészítéséért. Állítólag a kormányzati kommunikációért felelős másik helyettes államtitkár, Lévai Gábor széke is inog.

Lemondott posztjáról Braun Róbert, a Miniszterelnöki Hivatal helyettes államtitkára - tudta meg a Népszabadság. A lapértesülést Braun megerősítette, de nyilatkozni csak annyit akart, hogy a magánszférában helyezkedik el. Más forrásból a Népszabadság úgy értesült, hogy sok kritika érte tevékenységét, elsősorban a kormányfő környezetéből. Utódáról még nem született döntés, de elképzelhető, hogy ismét átszervezik a tájékoztatásért felelős csapatot.

Braun ügyétől függetlenül állítólag a kormányzati kommunikációért felelős másik helyettes államtitkár, Lévai Gábor széke is inog. Őt tették többek közt felelőssé azért, hogy az uniót népszerűsítő kommunikációra szánt pénzből kilencmillió forintot az RTL Klub Való Világ-ja kapott.