Öt és fél órán keresztül tett vallomást pénteken  Kulcsár Attila az ügyészségen. Védője a kihallgatás után a részletekről nem beszélt. Csak azt árulta el, hogy sikeres volt a kihallgatás, ami várhatóan jövő héten szerdán folytatódik. A brókerügy kulcsszereplőjét saját kérésére nem a rendőrök, hanem az ügyészség munkatársai hallgatják ki.

Fotó: Fábián Évi
Zámbó Gyula, Kulcsár Attila új ügyvédje

Vallomást tett a sikkasztással gyanúsított Kulcsár Attila pénteken a Fővárosi Főügyészségen. A kihallgatás után Zámbó Gyula, a gyanúsított védője azt közölte, az épület előtt várakozó újságírókkal, hogy a kihallgatás sikeres volt és várhatóan jövő héten szerdán folytatódik a vallomástétel. A jogi képviselő további részletekről nem kívánt nyilatkozni. A milliárdos sikkasztással gyanúsított Kulcsár Attilát péntek délelőtt tíz órától öt és fél órán keresztül hallgatták ki az ügyészségen.

Szerdán volt az első kihallgatása, amely alig egy órán keresztül tartott. Ügyvédje akkor annyit mondott csupán, hogy semmi érdemi változás nem történt az ügyben. Kulcsárt saját kérésére nem a rendőrség, hanem az ügyészség munkatársai hallgatják ki.

A K&H brókercégénél történtek miatt milliárdos sikkasztással és más bűncselekményekkel gyanúsított Kulcsár Attilát március 30-án, csaknem kilenc hónapja tartó fogva tartás után szállították Bécsből Budapestre. Akkor néhány órán belül 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte őt a Budai Központi Kerületi Bíróság. Legutóbb a bíróság két hónappal, június 30-ig hosszabbította meg a gyanúsított előzetes letartóztatását.