Medgyessy Mallorcán nyaral, Orbán itthon babázik

Medgyessy Péter Mallorcára utazik nyaralni, míg Orbán Viktor várhatóan itthon tölti a nyarat újszülött gyermekével és családjával - írja a Blikk. A lap által megkérdezett politikusok többsége vagy a Balatonra, vagy Horvátországba készül nyaralni.

Ezen a nyáron Európában nyaral Medgyessy Péter - írja a Blikk. A lap szerint a kormányfő Mallorcára utazik július közepén, ahol tíz napig egy négycsillagos romantikus szállodában pihen majd, testőrei nélkül.

Orbán Viktor és családja újszülött kisgyermekük lévén idén várhatóan nem utazik Horvátországba, ahogy tették ezt az előző években, hanem otthon babáznak. A volt kormányfőt viszont meghívták a portugáliai foci-EB döntőjére, amit feltehetően nem hagy ki.

Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője két hét szabadságot vesz ki, melyet nagynénje Balaton-környéki házában tölt. Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök Horvátországba készül augusztusban, majd tiszai evezőstúrára megy 30-40 gyerekkel.

Kuncze Gábor az SZDSZ elnöke balatonakarattyai nyaralójában pihen nejével. Herényi Károly az MDF frakcióvezetője ugyancsak a Balatonra megy - egész nyáron vitorlázik és biciklizik. Csapody Miklós MDF-es képviselő a romániai Szovátán, a fideszes Selmeci Gabriella Abádszalókon, az SZDSZ-es Szent-Iványi István pedig Horvátországban nyaral - írja a Blikk.

KAPCSOLÓDÓ CIKK