Szexuális zaklatással vádolja főnökét az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal egyik titkárnője. A hölgy szerint közvetlen felettese melleit, fenekét fogdosta, és puszilgatta. Az ügyben a hivatal vezetője vizsgálatot indított - írja a Blikk.

Szexuális zaklatás miatt írt levelet az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal gazdasági és humánpolitikai igazgatójának titkárnője a hivatal vezetőjének, mivel állítása szerint közvetlen főnöke rendszeresen fogdosta a mellét, simogatta a fenekét, és sarokba szorítva puszilgatta - írja a Blikk. A hölgy ezen kívül azt is felpanaszolta, hogy felettese a munka kezdetekor ígért juttatásokat - bérlet, étkezési hozzájárulás, munkaszerződés - nem teljesítette, és csak megbízási szerződéssel vették fel.

Kiss Róbert hivatalvezető közölte a lappal, hogy kedden indított eljárást az ügyben, amelynek 15 napon belül várható eredménye. A vizsgálóbiztos jelentését azután egy háromfős fegyelmi tanács tárgyalja. Az érintett hölgyet addig is áthelyezték egy másik osztályra a hivatalban.

Az érintett gazdasági igazgató csak annyit közölt a Blikkel, hogy szerinte valakik le akarják járatni.