Vasárnap hajnalban egy férfi elütött egy kivilágítatlanul haladó kerékpárost Bélavár külterületén. A sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. Később egy bejelentés nyomán kiderült: a gázoló lakása melléképületében felakasztotta magát.

Vasárnap hajnali fél 1-kor egy 38 éves somogyudvarhelyi férfi kivilágítatlanul haladt kerékpárjával Bélavár külterületén Somogyudvarhely irányába. A kerékpárost egy vele azonos irányba közlekedő sötét színű gépkocsi elütötte, majd megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. A biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség azonnal megkezdte a gázoló felkutatását - áll az ORFK honlapján. Fél 3-kor bejelentés érkezett a Nagyatádi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy Berzencén egy 53 éves férfi a lakásához tartozó melléképületben felakasztotta magát. A helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtés során a ház udvarán találtak egy sötétzöld színű furgont, amelynek elején sérülések voltak. A két helyszínen végzett eddigi vizsgálatok alapján megalapozott a gyanú arra, hogy a 38 éves kerékpárost a sötétzöld színű furgonnal ütötték el.

Az eljárást a rendőrség szakértők bevonásával tovább vizsgálja.