A Blikk információi szerint 162 ingatlan van a Baumag cégcsoport vezetőjének és családtagjainak nevén. Balázs László házi őrizetbe lévő cégvezető állítja, csak kamaraerdei lakása van, a többi ingatlan vélhetően az a 7-900 hektár termőföld, aminek szintén tulajdonosa. A cég zárolt számláin alig pár százezer forint van.

A Baumag zárolt ingatlanai közül 162 Balázs László házi őrizetben lévő cégvezető és családtagjai nevén van - írja rendőrségi forrásokra hivatkozva a Blikk. A cégvezető szerint ennek az lehet az oka, hogy kamaraerdei házán kívül, amely 19 éves kisfia nevén van, 7-900 hektár termőföld tulajdonosa is, ami Balázs szerint lehet, hogy több mint 100 helyrajzi számon van bejegyezve. A szántókan a Baumagnak haszonélvezeti joga van - állítja.

A lap azt is megtudta, hogy a cég rendőrség által zárolt húsz számláján mindössze néhány százezer forint található. A Baumag korábbi ügyfelei azonban 40 milliárd forintot követelnek. A számlákról szóló lapinformációt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a rendőrség. A cégvezető szerint a szerény összeg oka az, hogy a számlák zárolása előtt igyekeztek minden hitelező igényét kielégíteni.