Molnár Csaba, a Kulcsár-ügy egykori nyomozója tagadta a terhére rótt vádakat Fővárosi Bíróságon, ügyének első tárgyalási napján. Molnárt azzal vádolják, hogy pénzváltókkal tartott fenn kapcsolatot, és fellépett azért, hogy egy bank ne mondja fel a pénzváltókkal kötött szerződést, valamint államtitkot is sértett.

Vesztegetéssel vádolják az ügyészségi nyomozók Molnár Csabát, a Kulcsár-ügy egykori nyomozóját abban a büntetőperben, amely ma kezdődött el a Fővárosi Bíróságon. Molnár Csaba a bíróság előtt tagadta a terhére rótt vádakat.

A jelenleg az Országos Rendőr-főkapitányságon rendelkezési állományban lévő alezredes a vád szerint hivatali hatáskörében eljárva az azóta megszűnt Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság pénzmosás elleni osztályának vezetőjeként pénzváltókkal tartott fenn kapcsolatot, és pár ezer forintos ajándékokért cserébe fellépett azért, hogy egy bank ne mondja fel a pénzváltókkal kötött szerződést, majd pénzmosással kapcsolatos, államtitoknak minősülő információkat adott át jogosulatlan személynek. Molnár Csaba ügyvédje szerint a vádak alaptalanok, védence nem követett el bűncselekményt.