Elakadt kamionok miatt több száz gépjármű torlódott fel hétfő éjjel az M1-es autópályán. Az elakadt kamionokat hajnali két órára kimentették, ezt követően megindult a forgalom.

Az M1-es autópálya 48-as kilométerszelvényénél a Győr felé vezető oldalon, a bicskei leágazástól 10 kilométerre három kamion egy 300-400 méter hosszú, csúszós emelkedőn elakadt, mögöttük pedig több száz gépjármű, főként kamion összetorlódott hétfőn késő este. Az esemény az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság becslése szerint 1500 utazót érintett. A katasztrófavédelem helyi munkatársai teát osztottak a várakozóknak.

A közútkezelő társaság már korábban megkezdte a só szórását, a hó tisztítását és a csúszásmentesítést az útszakaszon, de a gépek az elakadt járművek miatt nem tudtak haladni, így az OKF éjfélkor értesítette a bicskei és a tatabányai tűzoltókat. Az elakadt kamionokat hajnali két órára kimentették, két óra után a belső sávban megindult a forgalom. A rendőrség még korábban a 38-as kilométerszelvénynél a további feltorlódás megakadályozása érdekében a forgalmat az 1-es autóútra terelte. Négy óra 30 perckor az elterelést megszüntették, az M1-es autópálya teljes szélességében megindult a forgalom a Győr felé vezető oldalon.