Rosszul lett egy ötven méter magas daru fülkéjében a kezelő. A férfi valószínűleg agyvérzést kaphatott, így nem tudott sem lejönni, sem jelezni. Váltótársa másnap reggel mászott fel a fülkébe, hogy elkezdje a munkát, akkor találta meg magatehetetlen kollégáját. A férfit végül a tűzoltók hozták le. 

 

Rosszul lett egy ötven méter magas daru fülkéjében a kezelő, a férfit a tűzoltóknak kellett lehozniuk - tájékoztatta a fővárosi tűzoltóság szóvivője hétfőn az MTI-t. Molnár Péter elmondta, hogy a XIV. kerületi Szerémi úton egy építési területen álló toronydaru kezelője valószínűleg még vasárnap lett rosszul. A szóvivő hozzátette, hogy az orvosok tájékoztatása szerint a férfi agyvérzést kaphatott, így nem tudott sem lejönni, sem jelezni.

A férfi váltótársa hétfőn reggel mászott fel a fülkébe, hogy elkezdje a munkát, akkor találta meg magatehetetlen kollégáját. A tűzoltók speciális mellényben hozták le a férfit, akivel a darun lefelé még 8-10 métert kellett mászni, és csak utána tudták az emelőkosár segítségével lehozni.