Több tucat gyanúsított a brókerügyben

2005.03.29. 8:20

Már három tucat gyanúsítottat hallgatott ki a brókerügyben a Nemzeti Nyomozóiroda, a Központi Ügyészségi Nyomozóhivatal és a Fővárosi Katonai Ügyészség. A következő hetekben újabb gyanúsítottak kihallgatása várható, akik között lehetnek a mentelmi jog által védett személyek is - írja a Népszabadság.

Rendőrségi és ügyészségi források egybehangzóan állítják: a brókerbotrány nyomozásának augusztus végére tervezett befejezéséig még legalább négy-öt új gyanúsított megnevezésére kell számítani. Nem zárható ki, hogy a gyanúsítottak három tucat nevet tartalmazó listája néhány mentelmi joggal védett személlyel bővül - írja a Népszabadság.

Az első számú gyanúsított továbbra is Kulcsár Attila. Az ő házi őrizetének további három hónappal történő meghosszabbításáról kedden dönt a Budai Központi Kerületi Bíróság. Továbbra is a fő gyanúsítottak között olvasható Rejtő E. Tibor, a K&H Bank volt vezérigazgatójának neve, Garamszegi Gáboré, a Betonút Rt. egykori vezérigazgató-helyetteséé, és Bitvai Miklósé, aki az Állami Autópálya-kezelő Rt. vezérigazgatója volt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK