Öngyilkos lett az anyagyilkos nő

2005.04.06. 22:39

Brutális gyilkosság történt a XI. kerületben, szerdán egy idős nő lefejezett holttestére találtak egy panelház egyik lakásában; a rendőrség az áldozat 46 éves lányát gyanúsítja a gyilkossággal; a BRFK este hivatalosan közölte: öngyilkos lett a gyanúsított.

Szerdán reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy Albert utcai panelház VIII. emeletén lévő lakásban egy 75 éves nő holttestére találtak. Az idős hölgy bűncselekmény áldozata lett, a fejét levágták - mondta Kormos Endre. A BRFK szerda kora este tudatta: azonosították az emberölés elkövetőjét.

Az adatgyűjtések és a tanúmeghallgatások során megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Bartha Tímea 46 éves budapesti lakos - a sértett lánya - aki jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik - olvasható a rendőrség honlapján.

A BRFK szóvivője késő este azt nyilatkozta, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Tímea a kora délutáni órákban Gárdony MÁV állomás külterületén öngyilkosságot követett el és életét vesztette. A nő azonosítása a késő esti órákban megtörtént, ezért a BRFK B. Tímea körözését visszavonta.