Gyülekező rockerek akadályozzák a forgalmat

2005.08.13. 19:50

Lezárják az M7-es autópálya M0-ásra felhajtó sávját Szeged felé szombat este nyolc órától vasárnap reggelig. A felhajtót azért zárják le, hogy az M0-ás és az M7-es autópálya találkozásánál összegyűlt, bulgáriai rockkoncertre utazó külföldiek ne zavarhassák meg a forgalmat.

Lezárják az M7-es autópálya M0-ásra felhajtó sávját Szeged felé szombat este nyolc órától vasárnap reggelig - közölte Gálik Viktória, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat Autópálya Rendőrség szóvivője. A felhajtót azért zárják le, hogy az M0-ás és az M7-es autópálya találkozásánál összegyűlt, bulgáriai rockkoncertre utazó külföldiek ne zavarhassák meg a forgalmat - mondta a szóvivő.

A körülbelül 50 gépkocsival érkező csoport tagjai azért álltak meg az autópálya mellett, hogy bevárják társaikat, akik vasárnap reggel érkeznek. A forgalomban nem okoznak fennakadást, a rendőrök visszatérően ellenőrzik őket. A társaság tagjai, bár engedélyt kellett volna kérniük a letáborozáshoz, nem kértek, ezért szabálysértési eljárás indult ellenük. A rockkoncertre igyekvő 150-200 fős társaság tagjai között francia és német állampolgárok vannak.