Holtan találták a szívbeteg kisfiút

2005.09.16. 17:29

Holtan emelték ki pénteken a Zagyva folyóból azt a szívbeteg kisfiút, aki nagyszülei házából ment el. A kisfiút szerda óta hatalmas erőkkel keresték.

Holtan találták meg a Jászberényben eltűnt szívbeteg négyéves kisfiút péntek délután - közölte a rendőrség. "Ma délután 16.22 perckor a helyi tűzoltók és az egész nap itt lévő mentőkutyás egységek találták meg és emelték ki a kisfiút a lakáshoz közeli Zagyva folyóból" - mondta Lukács Anita, a jászberényi rendőr-kapitányság sajtóreferense.

A szívbeteg kisfiú szerdán tűnt el nagyszülei jászberényi házából, azóta nagy erőkkel keresték. A négyéves fiú szerdán dél után nem sokkal akkor ment el, amikor dédnagymamája öt-tíz percre magára hagyta, hogy a házból cipőt hozzon a lábára. Miután észrevették, hogy a kapu nyitva van, a nagymama, a gyermek anyja és annak fiútestvére azonnal Leon keresésére indultak, végigjárták a környéket, de nem találták meg. A rendőrségnek ezt követően jelentették be a kisfiú eltűnését. Leon megszületése óta háromszor esett át komoly műtéten.

KAPCSOLÓDÓ CIKK