Kulcsár Attila nem kívánt szerepelni Obersovszky Péternek a K&H-ügyről készült filmjében. A K&H Bank egykori vezető beosztású munkatársa azonban egy másik dokumentumfilmben beszélni fog a brókerügyről.

Tényleg hülyének néznek minket? alcímmel látható csütörtöktől a magyar mozikban Obersovszky Péter író-szerkesztő dokumentumfilmje, amely Kulcsár Attilának és a brókerügy mellékalakjainak történetével foglalkozik. 

A K&H Bank brókercégének milliárdos sikkasztással vádolt egykori üzletágvezetője a filmről elmondta: "megnéztem a filmet, de nem voltam hajlandó benne szerepelni". Kulcsár Attila hozzátette: "Semmi közöm a filmhez, a tudtom és beleegyezésem nélkül használták fel hozzá a nevemet." Megjegyezte: egyelőre gondolkodik, vesz-e jogi úton elégtételt ezért.

Közölte azt is, hogy Obersovszky Péter filmjében ugyan nem kívánt szerepelni, de Dézsy Zoltán készülő dokumentumfilmjében - amely szavai szerint a valóságról szól - valószínűleg szerepet vállal.

Dézsy Zoltán elárulta: két éve tervezi, hogy elkészíti a közel kétórás dokumentumfilmet, amelynek "Az igazi Kulcsár - a privatizációtól a pártfinanszírozásig" munkacímet adta.