Megvertek egy intézkedő rendőrt egy Szolnok melletti településen. A járőrt, aki súlyos arcsérülést szenvedett, egy vendéglátóhelyen támadta meg egy férfi, majd még hárman csatlakoztak a támadóhoz. Az elkövetőket sikerült elfogni és előzetes letartóztatásba helyezni.

Megtámadtak és súlyos arcsérülést okoztak egy intézkedő rendőrnek Zagyvarékason. A támadókat elfogták - közölte a rendőrség. Az újszászi rendőrörs járőre állampolgári bejelentésre ment ki szombat délután a Szolnok melletti település egyik vendéglátó egységébe egy garázda megfékezésére - mondta el a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Kovács Ágnes.

A garázda nekitámadt az intézkedő rendőrnek. A bántalmazásba ezután még hárman bekapcsolódtak - közölte Kovács. A verekedésben a járőr súlyos arcsérülést szenvedett, és megsérült az egyik támadó is.

A Szolnokról riasztott rendőrök mind a négy randalírozót elfogták, közülük hármat előzetes letartóztatásba helyeztek. Az ügyben hivatalos személy elleni erőszak alapos gyanúja miatt az ügyészségi nyomozóhivatal folytatja majd le az eljárást.