Autós üldözés után elfogtak egy cigarettacsempészt

2006.01.17. 17:56

Több rendőrautó vett üldözőbe egy cigarettacsempész férfit, akit végül csak akkor sikerült elfogni, amikor menekülés közben autójával lesodródott az útról.

Harminc kilométert menekült és több rendőrautóval sem sikerült feltartóztatni azt a cigarettacsempészt, aki végül négymillió forintot érő rakományával Tatabányánál üldözés közben lesodródott az útról - tájékoztatta kedden a pályarendőrség bicskei aloszályának vezetője az MTI-t.

A sötétkék autóval közlekedő gyanús férfit Mány közelében az autópályán akarták ellenőrizni, azonban lehúzódás után elhajtott a rendőrök mellett, és a közben kialakított megállítópont mellett az útpadkán áttört az 1-es útra - mondta el Kőmüves Péter százados.

Tatabánya felől három autó indult az ámokfutó üldözésére, aki a közlekedőket veszélyeztetve az út közepén és a padkán felváltva menekült, ám Tatabányánál a fák közé repült.

A vezető kiszállt a kocsiból és futva próbált menekülni, de a rendőrök a helyszínen elfogták. Az Audiban közel 1000 karton zárjegy nélküli román cigarettát találtak, melynek értéke az első becslések szerint eléri a négymillió forintot.

KAPCSOLÓDÓ CIKK