Betörtek az MSZP fonyódi irodájába

2006.04.07. 0:36

Betörtek az MSZP fonyódi irodájába csütörtök este. Az ismeretlen tettesek a falra "Hajrá, Fidesz" feliratot festettek és az összes számítógépet elvitték.

Kollmann Gergely, a MSZP-nek a 4. számú választókörzetben induló egyéni képviselőjelöltje az MTI-nek telefonon elmondta, hogy kollégája 18.30-kor hagyta el az irodát, ő pedig kampányrendezvényről hazajövet 23.14-kor jött az irodát nyitni. A politikus közölte, hogy az irodát nyitva találta, a falra sprayjel felfestették, hogy "Hajrá, Fidesz", és az összes számítógépet elvitték.

A képviselőjelölt közölte, hogy a rendőrség megkezdte a nyomozást, a helyszínen mintákat vettek. A kampányirodából hat számítógépet és egy értékes lapmonitort vittek el, a többi monitor, a nyomtatók, klaviatúrák és két mobiltelefon a helyszínen maradt. Kollmann Gergely elmondása szerint a számítógépeken tárolták a kampánystratégiát, az eseménynaptárt, az arculati elemeket, plakátterveket és a második fordulóra vonatkozó elképzeléseket.

Az MTI péntek hajnali megkeresésére sem a fonyódi rendőrkapitányság, sem a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság ügyelete nem kívánt egyelőre nyilatkozni az ügyben.

KAPCSOLÓDÓ CIKK